Followers

Tuesday, 6 December 2011

Tak tahu entry apa :)







Salam and hi to silent reader.
Fuhhh, okay jam dah pukul 1.30 am. Tapi aku still tak tidur.
Buang tebiat maybe. HAHA ! Okay tetiba ! -.-


Well, sekarang aku RINDU dia. Ouch ! Parah !
Biarlah nak gedik pon kan. Lalala~


Okay sudah. -.-
I just want to wrote that ilovetuttsomuch. :P
Tapi taleh lawan ah dengan love love dekat Allah dengan family aku. Hee.
Kann kann ?


 "Jika namamu tertulis di Lauhul Mahfudzku "
why not kita dan aku juga turut berdoa, untuk aku dapat dia or maybe yang lain.
Sebab, Allah tahu jodoh kita masing masing right ?
Kita berdoa sajalah kan ? :)


Kalau dia bukan untuk kita. Just let him go.
Kalau dia untuk kita, Good then. :D


Sudahlah. Saja merapu tengah malam gini.
Hope korang faham lah apa yang aku ni sampaikan. Hehe.
 Ada lagu untuk korang yang bercinta or whatever, mm. Err, dengar ja. :)

video

I like this song very very much. Ngee.


Anyway, memang aku hilangkan sekejap lagu dekat blog ni.
Sebab nak bagi korang hayati lagu dekat entry ni. Cewah.



Okaylah. Mau tidur sudaa. Mornyte guys. :)

-THE END-


Just like if like. 

V

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...