Followers

Wednesday, 7 December 2011

Carta Hati - Najwa Latif




Hi silent reader.
Assalamualaikum :)




Haaa, ni diaa --> Najwa Latif, si gadis youtube yang gila femes sekarang.
Dah la hari tue time AIM dia duet dengan Greyson Chance uh.
AKU JELESSS ! Haha. *buat tanduk* :D  Ok stop. -.-

 Btw, aku suka lagu dia yang carta hati ni. Hehe.
Act, ni bukan official video dia tau. Ni video aku cilok sapa punya ntah lah dekat youtube tue.
Kalau korang nak tengok yang official punya video tekan SINI :)

Teringin nak main guitar macam dia.
Or ada tak yang nak mainkan untuk aku ? Har har. *berangan*


video

Hmmmm.. Hoooo.. Haaaaa.. Mmmmm..
Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku

Aku mulai resah
Hatiku jadi kebah
Melihat dirimu aku rebah

Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati
Lalu cinta kita bermula
Dari mata turun ke jiwa
Dari teman menjadi cinta
Dan berjanji untuk setia

Sehidup semati kita
Menjanjikan bahagia
Untuk kita berdua selamanya

hmm.. hoo.. lalala.. mmm..
Jangan engkau jangan pergi
Jangan tinggalku sendiri
Jangan tinggalkan carta hati

Kau janji kan bahagia
Ku janji kau tak terluka
Teruslah berada di carta hati kitaHmmmm.. Hoooo.. Haaaaa.. Mmmmm.

:) 

-THE END -



Just like if like 
V

2 comments:

  1. sudah follow sini .
    smart bloggg . love polkadot


    follow sy kalau sudi
    speechless009.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...