Followers

Thursday, 27 October 2011

Merajuk.






Zira na merajuk dengan sapa plak ni ?
Haha. Bukan dengan sapa sapa pon. 
Atoyyaii. Jangan salah faham. :)
Zira na merajuk dengan satu satunya blog kesayangan kecintaan zira ni haa.
 -___-
Mana ta merajuknya kann ?
Hampa pon tengok kan blog zira jadi apa ?
Haaaa ! Tue yang merajuk bagai dengan blog tue.
Hukhuk.
KONON na tukar background.
Bagi lawa lawa.
Comel comel. 
Kiut miut macam blog hampa kan.
Yelahhhh. Na juga rasa kelainan background -.-
Okay ! Tapi itu semua mimpi ! HAHA.

Tukar punya tukar. Jadi gila truih baQ ang.
Haaa. Hamikk kau !
Nak tukar sangat kan.
Tengok la macam kat atas tue.
Ayat dia macam ta centre sangat kan ?
Sebab tue la zira kena jarakkan dia. Hee. :)
Kalau jarakkan dia, baru centre. Aumm. >.<

Last last mintak tolong orang truih r.
Mintak tolong dengan orang yang comel ni --> Cik Ummu Oag
:))
Terima kaseh.
Walaupun blog zira suka meragam jugak.
Tapi zira suka. :)

P/S : Background yang merah merah na cari kat mana eyh ?
Sapa tau ? :D
Nak merahhh. HAHA !

Kbye.

-THE END-

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...